Onni elää käsityössä.

Åbolands hantverk tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille ja luo käsityönelämyksiä elämän eri vaiheisiin. Tavoitteemme on, että juuri sinä löydät ihanan käsityön maailman ja kehität luovuuttasi, taitojasi sekä kykyäsi huomioida kestävyysnäkökulmat. Meillä lapset saavat opetella käsityötaitoja Ipana Hanttiksessa ja Taito Käsityökoulu Hanttiksessa taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaan. Koulun loma-aikoina tarjoamme lapsille päiväleirejä. Aikuiset voivat oppia uutta tai ylläpitää taitojaan kursseillamme ja työpajoissamme. Taitokeskuksemme Paraisilla ja Kemiössä toimivat luovana olohuoneena kaikille käsitöistä kiinnostuneille

AJANKOHTAISTA

Tule mukaan Nordisk Strikkesymposiumille!

Vielä olisi 2 paikkaa vapaana koko viikon kestävään symposiumiin hintaan 980 euroa/henk ( yöpyminen 2 hengen huoneessa). Gavstrikin jäsenet saavat sen hintaan 930e. Lue enemmän täältä! Ilmoittaudu osoitteeseen: nsskimito2024@gmail.com.

Lisäksi myymme nyt viimeiset paikat kursseille, tässä näet kaikki kurssit! Ilmoittaudu mukaan!

Nordisk Strikkesymposium 2024

Project Liv -yhteistyö

Tervetuloa mukaan tekemään käytännön panostus Project Liville! Haluatko kantaa kortesi kekoon? Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18:00 vapaaehtoiset kokoontuvat Paraisten taitokeskukseen. Ensimmäinen kerta on 4.9.2024. Osallistut silloin kun sinulle sopii. Tavoitteena on tehdä Project liv -tuotteita.

Lue lisää Project Liv:stä

Vuoden 2024 käsityötekniikka on korinpunonta.

Taitoliitto valitsi vuoden käsityötekniikan nyt jo kahdeksannen kerran. Taitoliitto haluaa innostaa ihmisiä kokeilemaan erilaisia korien punontatekniikoita luovasti myös uusilla materiaaleilla sekä nostaa esiin perinteisten punontatekniikoiden säilymisen tärkeyden osana aineetonta kulttuuriperintöämme.

Lue lisää

Kesä Käsillä 2024

Nyt voit ilmoittaa lapsesi tämän kesän kudontaleirille Paraisille! Pari paikkaa on vielä vapaana elokuun alun kurssille. Koska kysyntä Kesä Käsillä -leireille on ollut suurta, järjestämme vielä tuftauskurssin 17-19 kesäkuuta.

Lue lisää

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024

Toimintasuunnitelma ja talousarvio löytyvät klikkaamalla kyseisiä sanoja.

Dragsfjärdin lapanen

Tulosta ilmainen englanninkielinen ohje

VAKITUINEN TOIMINTA

Loimet toivomusten mukaan
Tutustu toimintaamme
Luomisen iloa

TAPAHTUMAT

AJANKOHTAISTA FACEBOOKISTA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

lankaa, työvälineet ja tarvikepaketit webshop