Onni elää käsityössä.

Åbolands hantverk tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille ja luo käsityönelämyksiä elämän eri vaiheisiin. Tavoitteemme on, että juuri sinä löydät ihanan käsityön maailman ja kehität luovuuttasi, taitojasi sekä kykyäsi huomioida kestävyysnäkökulmat. Meillä lapset saavat opetella käsityötaitoja Ipana Hanttiksessa ja Taito Käsityökoulu Hanttiksessa taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaan. Koulun loma-aikoina tarjoamme lapsille päiväleirejä. Aikuiset voivat oppia uutta tai ylläpitää taitojaan kursseillamme ja työpajoissamme. Taitokeskuksemme Paraisilla ja Kemiössä toimivat luovana olohuoneena kaikille käsitöistä kiinnostuneille

AJANKOHTAISTA

Taitotreffit Kemiössä

Yhdistyksen jäsenet järjestävät Taitotreffit Kemiön taitokeskuksessa, Arkadiatie 2, Tervetuloa mukaan! Tapaamme 29.11. klo 18-20. Tule mukaan viettämään aikaa käsityön merkeissä, tuo mukaan oma käsityösi!

Vuoden käsityötekniikka 2023 on kehräys

Taitoliitto valitsi Vuoden käsityötekniikan nyt jo seitsemännen kerran. Tällä vuoden käsityötekniikan valinnalla Taitoliitto haluaa osaltaan nostaa tietoisuutta langan, tekstiilien ja materiaalien syntytarinasta, työvaiheiden määrästä ja sitä kautta nostaa myös arvostusta materiaaleja kohtaan.

Lue enemmän

Osallistu energiasäästökampanjaan

Taito Åboland haastaa kaikki kaivamaan puikot ja neulomaan lämpimiä asusteita. Kemiön Marika Modig on suunnitellut kämmekkäät, lataa ohje ilmaiseksi linkin kautta.

Ohje

VAKITUINEN TOIMINTA

Loimet toivomusten mukaan
Tutustu toimintaamme
Luomisen iloa

TAPAHTUMAT

AJANKOHTAISTA FACEBOOKISTA

lankaa, työvälineet ja tarvikepaketit webshop