Onni elää käsityössä.

Åbolands hantverk tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille ja luo käsityönelämyksiä elämän eri vaiheisiin. Tavoitteemme on, että juuri sinä löydät ihanan käsityön maailman ja kehität luovuuttasi, taitojasi sekä kykyäsi huomioida kestävyysnäkökulmat.

Meillä lapset saavat opetella käsityötaitoja Ipana Hanttiksessa ja Taito Käsityökoulu Hanttiksessa taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaan. Koulun loma-aikoina tarjoamme lapsille päiväleirejä. Aikuiset voivat oppia uutta tai ylläpitää taitojaan kursseillamme ja työpajoissamme. Taitokeskuksemme Paraisilla ja Kemiössä toimivat luovana olohuoneena kaikille käsitöistä kiinnostuneille.
Tutustu tarjontaan ja tule mukaan kurssille! Liittymällä yhdistyksen jäseneksi saat nauttia kaikista jäseneduista vain 20€/vuosi.

Loimet toivomusten mukaan
Tutustu tarjontaamme
Luomisen iloa

AJANKOHTAISTA

Ilmoittaudu kynttiläpajoihin!

Tutustu kurssitarjontaan


Voit vieläkin ilmoittautua mukaan Käsityökouluun ja Ipana Hanttikseen kevät 2022 !

Paraisten Käsityökoulussa on vapaita paikkoja kahdessa 7-10 vuotiaiden lasten ryhmässä. Ilmoittaudu ensi kevään käsityökouluun! Ipana Hanttis on 4-6 vuotiaille lapsille suunnattua toimintaa lauantaisin aamupäivällä. Enemmän infoa sekä ilmoittautumislomake Ipana hanttikseen! (ruotsinkielinen ryhmä Lilla Hanttis on täynnä).


TAPAHTUMAT

AJANKOHTAISTA FACEBOOKISTA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

✨ Anmälan till Lux Archipelago 2021 har börjat! ✨
✨ Ilmoittautuminen Lux Archipelagoon on alkanut! ✨Anmälan till Lux Archipelago 2021 har börjat!
Ilmoittautuminen Lux Archipelagoon on alkanut!
💡Pargas femte ljusfestival ordnas igen i november! Lux Archipelago är ett evenmang öppet för alla. Vi uppmuntrar alla pargasbor från alla öar att bidra med ljus i en annars så mörk årstid.
💡Paraisten viides valofestivaali järjestetään jälleen marraskuussa! Lux Archipelago on kaikille avoin, maksuton yhteisöllinen tapahtuma. Kannustamme jälleen paraislaisia kaikilta saarilta tuomaan valoa pimeän vuodenajan keskelle.
Lux A 5.-21.11.2021
Länken/Linkki bit.ly/anmälningllmoittautuminen2021

#luxarchipelago #pargas #parainen #nauvo #nagu
#korpo #korppoo #saaristo #skärgården

Bild: Grottan/KonsTila

Arrangör/järjestäjä Taito Åboland/Åbolands hatverk rf
... See MoreSee Less

3 months ago
✨ Anmälan till Lux Archipelago 2021 har börjat! ✨
✨ Ilmoittautuminen Lux Archipelagoon on alkanut! ✨

Onko sinulla käsityötä rakastava lapsi/ lapsenlapsi/ kummilapsi tai naapurin lapsi (4-6v)? Etkö keksi hänelle uusia tai haastavampia tehtäviä? Meillä on ratkaisu, nimittäin Ipana Hanttis lauantaisin 18.9 alkaen. Ilmoitrautuminen taitoaboland.fi/fi/lapsille/?1=parainen&2=kasityokoulu ... See MoreSee Less

3 months ago
Onko sinulla käsityötä rakastava lapsi/ lapsenlapsi/ kummilapsi tai naapurin lapsi (4-6v)? Etkö keksi hänelle uusia tai haastavampia tehtäviä? Meillä on ratkaisu, nimittäin Ipana Hanttis lauantaisin 18.9 alkaen. Ilmoitrautuminen https://taitoaboland.fi/fi/lapsille/?1=parainen&2=kasityokoulu

Mukavinta Konstrundanilla on erilaisten ihmisten tapaaminen ja heidän palava intonsa omaan taiteeseensa ja se lämmin tapa, jolla he ottavat vieraat vastaan. ITE-taiteilija Arto Ali-Eskolan luona sain puistokierroksen jälkeen käydä tutusmassa vielä keskeneräisiin 12 apostoliin, jolloin sain tarkemman käsityksen hänen tekniikastaan. ... See MoreSee Less

3 months ago
Mukavinta Konstrundanilla on erilaisten ihmisten tapaaminen ja heidän palava intonsa omaan taiteeseensa ja se lämmin tapa, jolla he ottavat vieraat vastaan. ITE-taiteilija Arto Ali-Eskolan luona sain puistokierroksen jälkeen käydä tutusmassa vielä keskeneräisiin 12 apostoliin, jolloin sain tarkemman käsityksen hänen tekniikastaan.

lankaa, työvälineet ja tarvikepaketit webshop