Tilauksesta

Åbolands hantverk järjestää toimintaa erilaisille ryhmille tilauksesta. Tilaa valmis ohjelma tai ryhmällesi räätälöity kurssi. Kurssi pidetään taitokeskuksen tai tilaajan toivomassa tilassa. Otathan yhteyttä, jos sinulla toiveita niin toteutamme ne yhdessä.

VAIHTELUA PÄIVÄKOTI- TAI KOULUPÄIVÄÄN
Tarvitsetteko vaihtelua luokkahuoneeseen vai haluaako ryhmä tehdä retken meidän taitokeskukseen? Ota yhteyttä niin tarjoamme lapsille mukavan elämyksellisen hetken luonamme. Yhdessä kanssasi räätälöimme juuri teille ja aikaan sopivan ohjelman.

KURSSI YKSITYISELLE RYHMÄLLE
Kuulutko ryhmään, jolla ei ole paikkaa missä harrastaa yhteistä käsityöharrastusta. Kerää ystävät yhteen ja tilatkaa kurssi ja viettäkää yhdessä mukava ilta luonamme. Materiaalia voi tilata kauttamme, jos sitä ei ole ennestään saatavilla. Ryhmässä tulee olla vähintään kahdeksan henkilöä. Ota yhteyttä taitokeskukseen niin suunnitellaan kurssi, joka sopii teille.

Tarvitsetko ohjelmaa polttareihin, vauvakutsuihin tai muihin pieniin elämän kohokohtiin. Onko käsityö lähellä juhlittavan sydäntä? Keksitään hänelle mieleistä mukavaa ohjelmaa ja luodaan osa ikimuistoisesta päivästä luonamme. Ideoidaan yhdessä!

TYHY-TOIMINTAA
Käsityö hoitaa ja kuntouttaa sekä piristää ja aktivoi aivoja. Yritykset, yhdistykset ja organisaatiot! Luodaan henkilökunnalle yhteishenkeä ja mahdollisuus rentoutua käsityön äärellä. Väännetään se vaikka rautalangasta!