Kimito

Hantverksskolans kurser hör till den grundläggande konstundervisningen och undervisningen sker en gång i veckan. Skolan är tvåspråkig. Barnen skall ha lämplig klädsel och innetossor. Om man vill får man ta med mellanmål. Deltagarna är inte försäkrade via föreningen. Välkommen med!

Anmälan till Hanttis lämnas in varje vår och är bindande för hela läsåret. Man anmäler sig för ett läsår i taget och elevplatserna fylls enligt anmälningsordning. Ifall det finns lediga platser i grupperna är det även möjligt att komma med mitt i läsåret. En person som inlett sina studier har rätt att fortsätta året därpå.

Vi erbjuder spännande dagsläger året runt. De tvåspråkiga lägren är för barn över åtta år och fylls i anmälningsordning. Barnen ska ha lämplig klädsel, inneskor och eget mellanmål, kylskåp samt mikrovågsugn finns tillgängliga för deltagare. Deltagarna är inte försäkrade via föreningen. Vi skickar e-post ca en vecka innan lägrets början och bibehåller rätten att ändra och avboka läger och informera i sådana fall alla anmälda.