På beställning

Åbolands hantverk arrangerar verksamhet för olika slags grupper på beställning. Beställ en färdig eller skräddarsydd kortkurs enligt gruppens önskemål. Kursen hålls i hantverkscentrens kursutrymmen eller på önskad plats. Ta gärna kontakt om du har en idé så förverkligar vi den tillsammans!

VARIATION I DAGHEM- ELLER SKOLDAGEN
Behövs en variation i klassrummet? eller vill gruppen/klassen göra en utfärd till vårt kreativa hantverkscenter?
Ta kontakt för att förverkliga en rolig upplevelse hos oss! Tillsammans med skolan/daghemmet skräddarsyr vi en kurs som passar just din grupp.

KURS FÖR EN PRIVAT GRUPP
Är ni en liten grupp som inte har en plats att utöva ert gemensamma intresse för handarbete? Samla ihop dina vänner, beställ en kurs och fira en rolig kväll tillsammans hos oss. Material kan beställas via oss om det inte redan finns till förfogande. Gruppen bör bestå av minst 8 personer. Tag kontakt med hantverkscentret så formar vi en kurs tillsammans som lämpar sig för just din grupp.

Behöver du en programpunkt till möhippan, svensexan eller babyshower? eller kanske till någon annan höjdpunkt i livet? Vi brainstormar tillsammans och ordnar ett trevligt och minnesvärt program hos oss!

VÄLBEFINNANDE PÅ ARBETSPLATSEN
Hantverk vårdar och rehabiliterar, piggar upp och aktiverar hjärnan. Beställ kurser och verkstäder enligt önskemål för företag, föreningar eller organisationer. Arrangera rekreationssdagen hos oss!