Ilmoittaudu kursseille!

Kurssit Paraisten käsityökeskuksessa

Ilmoittautumiset kaikille kursseille ensisijaisesti nettilomakkeella, sähköpostilla taito.aboland@gmail.com tai puhelimitse/tekstiviestillä (02) 458 3877, viimeistään viikko ennen kurssin alkua (tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja kurssille). Kurssimaksu suoritetaan kurssin aluksi, jollei toisin ole sovittu. 

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen on perutettava viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua. Muussa tapauksessa lähetämme laskun osallistumismaksusta.

Kevät 2021

Paremman tulevaisuuden toivossa olemme suunnitelleet kevään kurssitoiminnan. Toivottavasti rohkenet ilmoittautua. Seuraamme suosituksia ja rajoituksia ja reakoimme niihin heti. Ilmoitamme välittömästi jos kurssi joudutaan peruuttamaan.

Päivitämme kurssiohjelmaa kevään aikana. Ole kuulolla!

 

 

Tuftaus

Tuftaus antaa mahdollisuuden "maalata" langoilla. Tekniikka on sukua ryijyitekniikalle. Nukan ompelemisen sijaan saadaan nukka tai silmukka aikaan pistelemällä työvälinettä kankaan läpi.Tekniikka on kotoisin Amerikasta, jossa sitä käytettiin jo 1600-luvulla, lähinnä mattoihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua etänä. Kurssimateriaali lähetetään sinulle postimaksua vastaan tai sen voi noutaa käsityökeskuksesta tai Gullkrona-myymälästä.

Kurssilla valmistetaan taulu puukehykseen.

Aika: ke 31.3. klo 17
Paikka: Etäkurssi
Opettaja Beatrice Bäcklund


Kurssimaksu jäsenille 16€, ei jäsenille 20€.
Materiaali maksu noin 28€. Neulan saa lainata  sen voi myös ostaa hintaan 45€.

​Ilmoittautuminen 

 

 

 

 


 

 

Himmeli seinäkoriste

Tähän kurssiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä. Materiaalin voi hakea käsityökeskuksesta etukäteen tai postimaksua vastaan lähetämme sen.

Aika: ti 6.4. klo 17:00-19:45
Paikka: Lukkarinkuja 5 tai etäyhteydellä, osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään myöhemmin.
Opettaja: Beatrice Bäcklund

Hinta: 30€ sisältäen materiaalit

Ilmoittautuminen

 

 

 

 

 

 


Makrame seinäkoriste

Tule valmistamaan trendikäs ja näyttävä seinätekstiili helpoin solmuin.​ Tähän kurssiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä. Materiaalin voi hakea käsityökeskuksesta etukäteen tai postimaksua vastaan lähetämme sen.

Aika: ke 14.4. klo 18-20:45
Paikka: Lukkarinkuja 5 tai etäyhteydellä, osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään myöhemmin.
Opettaja: Beatrice Bäcklund

Hinta: 40€ (35€ jäsenille) sisältää materiaalit

Ilmoittautuminen

  

Parsiminen ja paikkaus -paja

Kiinnostaako erilaiset tavat parsia? Ota rikkinäiset sukkasi mukaan ja aloita työ meillä. Voit osallistua perjantaina tai lauantaina.

Aika: pe 16.4. klo 12-13:30 / la 17.4. klo 12-13:30

Paikka: Lukkarinkuja 5 tai etäyhteydellä, osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään myöhemmin.
Opettaja: Beatrice Bäcklund

Ilmoittautuminen

 

 

 

 

 

 

Himmeli seinäkoriste

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua etäkurssille ILMAISEKSI. Sinun täytyy vain sitoutua antamaan palautetta kurssin jälkeen. Ilmoittaudu heti! Paikkoja on rajoitetusti. Kurssimateriaali lähetetään sinulle tai sen voi noutaa käsityökeskuksesta tai Gullkrona-myymälästä.

 

Aika: ke 17.2. klo 18:00
Paikka: Etäkurssi, osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään myöhemmin.

Opettaja Beatrice Bäcklund


Kurssi on ilmainen!

Ilmoittautuminen

KURSSI ON TÄYNNÄ! Otamme kurssiin ilmoittautuneille yhteyttä tammikuun lopulla!

 

 

 

 

Lampunvarjostin

Sinulla on mahdollisuus valita kolmesta eri valaisinmallista. Tämä kurssi on muissa taitoyhdistyksissä ollut jatkuvasti loppuunmyyty. Tule ja tee oma lampunvarjostin joko valkoisesta, mustasta tai ruskeasta langasta.

Aika: la 20.3. klo 11-11:45 + 27.3. 11-13:15
Paikka: Lukkarinkuja 5
Opettaja Beatrice Bäcklund

Kurssimaksu jäsenille 16€, ei jäsenille 20€. Materiaaleista maksetaan käytön mukaan.

Pieni Hyrrä 30€
Iso Hyrrä 34€
Pyörre 41€

Ilmoittautuminen

 

 

 

 

 

Ompele ryijy

Aika: ke 24.3. Klo 17:30-20:15
Paikka: Lukkarinkuja 5
Opettaja: Beatrice Bäcklund

Kurssimaksu jäsenille 16€, ei jäsenille 20€ ja materiaalit 75€. Ryijy löytyy kahdessa eri värivaihtoedossa (roosa/harmaa, Ruskea/sininen)

Kurssia siiretään syksylle

Ilmoittautuminen 

Kudonnan kurssi - Opi kutomaan TÄYNNÄ

Kangaspuilla kutominen on nyt trendikästä. Kangaspuilla saa toteutettua jotain suurempaakin. Se on oiva väline myös tekstiilien kierrätykseen. Kutominen tekee hyvää niin sielulle kuin ruumiille. Siinä liikuntaakin tulee ihan huomaamatta. Ja mikä mukavampaa kuin levittää valmis työ esille muiden kurssilaisten ja kotiväen ihasteltavaksi.

Oppimista kutomisessa on ja siksi ei tavoitteita yhdelle kurssille kannata laittaa liian suureksi. Jos et ole ennen kutonut ja/tai rakentanut loimia eikä sinulla ole aikaa käydä kutomassa kovinkaan usein kurssi-iltojen ulkopuolella niin esim. yksi noin 2m pituinen matto on ihan hyvä saavutus.

Kurssilla osallistuja oppii kudonnan kaikki työvaiheet. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin kutojille. Osallistuja saa käyttöönsä omat kangaspuut. Jos jo tiedät, mitä haluat kutoa niin kerro se ilmoittautuessasi. Ilmoíttautumislomakkeessa on luettelo kangaspuiden kudontaleveyksistä. Kerro ilmoittautuessasi minkä levyiset puut tarvitset. Huomaa, että kyse on kudontaleveydestä eli loimen leveydestä. Valmiin työn leveys tulee olemaan hieman kapeampi. Aseta oma tavoite ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: alk. ti 12.1.2021 klo 18-20:45,

12 kurssi-iltaa lukukauden aikana.
Paikka: Lukkarinkuja 5
Opettaja Eliisa Riikonen

Osallistuja saa halutessaan avaimen kurssitilaan, mikä mahdollistaa kudonnan kurssi-iltojen ulkopuolella.

Kurssimaksu jäsenille 50€, ei jäsenet 60€. Materiaaleista maksetaan käytön mukaan.

Kurssi täynnä!

Voit ilmoittautua varassijalle.

Ilmoittautuminen