Tietoa jäsenyydestä

Åbolands hantverk rf kuluu valtakunnalliseen Taito-järjestöön. Yhdistyksellä on kaksi käsityökeskusta, Paraisilla ja Kemiössä. Gullkrona-myymälät toteuttavat Åbolands hantverkin tehtävää edistää käsityöelinkeinoa. Gullkronalla on kaksi kivijalkamyymälää, Paraisilla ja Sattmarkissa sekä verkokauppa www.gullkrona.fi.

Åbolands hantverkin käsityökeskuksissa asiakkaat saavat ohjausta kankaankudonnassa sekä voivat osallistua erilaisille kursseille. Käsityökeskuksista voi myös hankkia materiaalia. Yhdistys ylläpitää lasten käsityökoulua, Hanttista, jossa annetaan käsityön taiteen perusopetusta. Hanttisryhmiä on sekä Paraisilla että Kemiössä.

Järjestämme vuosittain matkan Tampereen kädentaitomessuille, yhdistyksen jäsenenä saat matkan jäsenhinnalla.

Jäsenet saavat mielellään järjestää ohjelmaa käsityökeskuksissa. Käytössänne on tilat ja työkalut - ohjelman päätätte itse!

Jäsenmaksut vuonna 2018

Yksityishenkilöt 20 € / vuosi

Organisaatiot 30 € / vuosi

Ständig medlem 200 € / vuosi

Yhdistyksellä on vuodessa kaksi vuosikokousta, kevät- ja syyskokous, joissa jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan.

Liittymällä jäseneksi saat:

- jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa, sekä halutessasi ajankohtaista tietoa sähköpostitse

- alennuksen kudonnan päivämaksusta (jäsenet 2,50 €/päivä,  norm. 5 €/päivä)

- Materiaaliostoista 10% alennuksen käsityökeskuksessa. Ei koske kudontatuvan valmiita loimia eikä tilausmateriaalia.

Tervetuloa mukaan!

Täyttämällä lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tulet Åbolands hantverkin jäseneksi:

Jäsenhakemukseen

Jäsenrekisterin rekisteriseloste